e-Gym

e-Gym-Cirkel: Fit & Vitaal in 30 minuten mét tevredenheidsgarantie!

NEEM PLAATS.
SCAN JOUW ARMBAND.
TRAIN MET INSTRUCTIES.

EGYM.

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Wil je daar niet teveel tijd aan besteden, maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de E-GYM Cirkel bij Complete Body. “Niet goed? Geld Terug!” Garantie.

TRAIN MET DE EGYM CIRKEL

Wat is de EGYM-Cirkel?


De EGYM-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De EGYM-coach stelt eenmalig alle toestellen voor je in. Je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chiparmband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Ervaar EGYM zelf en boek een gratis proeftraining!


Je kunt bij Complete Body gratis kennismaken met de EGYM-Cirkel. Vul je gegevens in en dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.
De EGYM is altijd beschikbaar tijdens onze openingstijden. Je bent dus niet gebonden aan bepaalde tijden.

E-Gym,Arnhem,Oosterbeek,

Meld je aan voor een
Gratis Proefles!

Laat ons jou helpen fit te worden!