Personal Training

Personal Training bij Complete Body.

Personal
Training

bij Complete Body
Individuele
Coaching
Multidisciplinair
Team

Waarom COMPLETE BODY Personal Training?

Jouw gewenste resultaat is ons hoofddoel als personal trainers. Wij motiveren en stimuleren jou om het beste uit jezelf te halen en jouw grenzen te verleggen. Met personal training ben jij er zeker van dat jouw inspanningen het gewenste resultaat zullen opleveren.

Wij als personal trainers begeleiden jou naar de doelen die we samen opstellen. We starten met een intakegesprek waarin we jou beter willen leren kennen. Tijdens dit gesprek bespreken wij jouw levensstijl, jouw medische achtergrond, jouw sterke en zwakke punten, voeding. Of jouw doel nu is gewicht te verliezen, spieropbouw of revalidatie, wij stellen een realistisch programma speciaal op maat voor jou op. Vervolgens plannen we een eerste afspraak om de eerste stap naar het behalen van jouw doelen te zetten. Tijdens deze afspraak doen we een aantal testen waarin we kijken naar jouw conditie, techniek en houding. Dit is belangrijk voor het opstellen van een op maat gemaakt trainingsschema. Met dit trainingsschema gaan wij aan de slag tijdens onze volgende afspraak.

Tijdens iedere training word je persoonlijk door ons begeleid en zullen wij je stimuleren om het maximale uit jezelf te halen.

Je maakt gebruik van alle facetten die bij een traject van personal training horen.

Denk daarbij aan:

Trainingsplan op maat
Voedingsplan op maat
Meten en Wegen
Lifestyle Coaching
Whatsapp Contact
Fysiotherapie

Meld je vandaag nog aan
voor Personal Training!

Laat ons jou helpen fit te worden!