fbpx

Bedrijfsfitness

BEDRIJFSFITNESS

MELD JE NU AAN VOOR BEDRIJFSFITNESS
BIJ COMPLETE BODY!

  • shape
  • shape
Bedrijfsfitness bij COMPLETE BODY

DE 3 V'S

Bedrijfsfitness brengt een groot financieel voordeel met zich mee, zo kan het fiscale voordeel voor de medewerker oplopen tot wel 50%. Maar er is meer dan alleen financieel voordeel: aandacht voor de vitaliteit van uw medewerkers draagt bij aan het verhogen van de arbeidsproductiviteit en het verlagen van het verzuim, win-win! Complete Body werkt samen met 1 van de grootste bedrijfsfitness organisaties van Nederland, Bedrijfsfitness Nederland.
  • Vitaliteit van uw medewerkers
  • Verhogen van de arbeidsproductiviteit
  • Verlagen van het verzuim
waarom bedrijfsfitness?

Complete Body Bedrijfsfitness in:

Wij zijn Bedrijfsfitness Nederland en geloven in een gezonde zaak. Mensen willen gezonder leven. Dat is allang geen privékwestie meer. Werknemers verwachten goede arbeidsvoorwaarden, waarbij ook aandacht is voor de gezondheid van het personeel. Wij helpen je hier graag mee door kosteloos een bedrijfsfitnessregeling op maat te maken! Zo genieten jouw medewerkers via een werkgeversbijdrage of belastingvoordeel van sporten met korting. Een medewerker krijgt tot wel 50% korting op een abonnement! Nieuwsgierig geworden? Bekijk de mogelijkheden op www.bedrijfsfitnessnederland.nl.

Unieke Locaties

Met de persoonlijke begeleiding van Complete Body behaal jij efficiënt jouw doelen. Wij kunnen je garanderen dat je jouw doelen gaat behalen. Met jouw commitment en de specialisten van Complete Body wordt sporten leuk, effectief en krijg je meer energie!
COMPLETE BODY'S GRATIS OVERSTAPSERVICE

Overstapservice

Zit je bij een andere sportschool aan een contract vast, maar wil je bij Complete Body sporten? Geen probleem, wij helpen je! Met onze overstap service kun jij gemakkelijk meteen lid worden.

  • 1: jij zegt zelf jouw abonnement op bij jouw huidige sportschool
  • 2: schrijf je in bij Complete Body voor een jaarabonnement
  • 3: begin met sporten bij Complete Body
Geen dubbele lasten, wel sporten! Nadat jij jouw huidige abonnement hebt opgezegd kun je al sporten bij Complete Body. Jij gaat bij ons pas betalen voor je abonnement als je geen betalingsverplichtingen meer hebt bij jouw oude sportschool (maximaal 6 maanden). Wil je meer informatie over onze Overstapservice? Wij helpen je graag verder..