fbpx

Oosterbeek

COMPLETE BODY OOSTERBEEK

UNIEKE TRAININGSLOCATIE

  • shape
  • shape
Completebody Club Elst

Fitness & Groepslessen

Op onze kleinschalige locatie gaan wij samen jouw grenzen verleggen. Vanaf nu ga jij elke training tot het uiterste. Wij zijn jouw stok achter de deur en samen met ons behaal jij het resultaat waar je voor kwam! Je wordt sterker, sneller, fitter en energieker dan ooit. Mentaal én fysiek! Onze gediplomeerde fitnessinstructeurs helpen jou om op de goede weg te blijven. Zij houden jou goed in de gaten of je de gewenste vooruitgang boekt en corrigeren tijdens het sporten om blessures te voorkomen.
Completebody club oosterbeek

Club Oosterbeek

Onze unieke club in Oosterbeek is gebouwd in de oude manege gelegen aan het Sonnenbergbos. Van buiten is de manege nog authentiek, maar van binnen is deze uitgerust met de aller nieuwste en hoog aangeschreven apparatuur van Matrix en tevens de geavanceerde fitnesstechnologie van EGYM. Train jij toch liever in de buitenlucht? Dat kan ook in onze verfijnde buitengym. Van circuittraining onder begeleiding van onze sportinstructeurs of zelf je eigen training volgen buiten, alles kan!

Na jouw training kun je genieten in onze Finse sauna’s en afsluiten met een lekker kopje koffie of thee genieten in onze lounge. Wij werken nauw samen met fysiotherapie Stoopendaal en personal trainer Ricardo Bouwmeister. Hierdoor ben je bij ons in goede handen. Wij staan voor jou klaar. Kom gerust langs in onze club in Oosterbeek voor meer informatie! Boek nu jouw proefsessie en ga voor de ultieme verandering!
  • EGYM
  • Buitentraining
  • Vrije Fitness
  • Cardio
  • Sauna

Unieke Locaties

Met de persoonlijke begeleiding van Complete Body behaal jij efficiënt jouw doelen. Wij kunnen je garanderen dat je jouw doelen gaat behalen. Met jouw commitment en de specialisten van Complete Body wordt sporten leuk, effectief en krijg je meer energie!
COMPLETE BODY'S GRATIS OVERSTAPSERVICE

Overstapservice

Zit je bij een andere sportschool aan een contract vast, maar wil je bij Complete Body sporten? Geen probleem, wij helpen je! Met onze overstap service kun jij gemakkelijk meteen lid worden.

  • 1: jij zegt zelf jouw abonnement op bij jouw huidige sportschool
  • 2: schrijf je in bij Complete Body voor een jaarabonnement
  • 3: begin met sporten bij Complete Body
Geen dubbele lasten, wel sporten! Nadat jij jouw huidige abonnement hebt opgezegd kun je al sporten bij Complete Body. Jij gaat bij ons pas betalen voor je abonnement als je geen betalingsverplichtingen meer hebt bij jouw oude sportschool (maximaal 6 maanden). Wil je meer informatie over onze Overstapservice? Wij helpen je graag verder..