fbpx

Fysiotherapie

FYSIOTHERAPIE

COMPLETE BODY ONDERZOEKT
EN BEHANDELT UW HOUDING EN BEWEGING

  • shape
  • shape
Fysiotherapie bij COMPLETE BODY

Waarom fysiotherapie?

Bijvoorbeeld omdat jij last hebt van een vervelende blessure? of heb je andere klachten die je ervan weerhouden voluit te sporten? een fysiotherapeut kan je klachten verhelpen of – als dat niet mogelijk is – je helpen beter te functioneren. met één van de twee fysiotherapiepraktijken waarmee complete body samenwerkt leer je sporten op een gezonde en verantwoorde manier. beide praktijken zijn op afspraak te bereiken en staan klaar om je te adviseren, begeleiden en behandelen.
  • Persoonlijke begeleiding
  • Houding & uitvoering
  • Doelen behalen
waarom fysiotherapie?

Voor wie is fysiotherapie bedoeld?

Er zijn veel situaties te bedenken waarin een fysiotherapeut, gespecialiseerd in sport, uitkomst biedt. Bijvoorbeeld bij blessures aan de spieren, gewrichten, banden en pezen. Ook bij minder voor de hand liggende klachten zoals ademhalingsproblemen en functiestoornissen aan de longen of het hart, kan het goed zijn eens te kijken wat een fysiotherapeut kan betekenen. Het belangrijkste doel van de vakkundige fysiotherapeuten waarmee Complete Body samenwerkt is om jou te helpen op een veilige manier aan je gezondheid te werken binnen onze club.

VAKKUNDIG EN GEDIPLOMEERDE SERVICE

De beide praktijken waarmee Complete Body samenwerkt zijn vakkundig en gediplomeerd. Zij kunnen je adviseren of een behandeling wel of niet binnen je verzekering valt. Onze fysiotherapie service is gericht op een goede begeleiding bij het sporten. Samen met een van de fysiotherapeuten stel je tijdens een intake een persoonlijk plan op. Hoe dat plan eruit ziet, hangt volledig af van de oorzaak van je klachten. Je kunt je voorstellen dat een sportblessure om een andere behandeling vraagt dan een revalidatie na een operatie of chronische klachten. Zodra de fysiotherapeut in kaart heeft gebracht wat de beste behandelmethode is voor jou, krijg je een indicatie van het aantal behandelingen.

Unieke Locaties

Met de persoonlijke begeleiding van Complete Body behaal jij efficiënt jouw doelen. Wij kunnen je garanderen dat je jouw doelen gaat behalen. Met jouw commitment en de specialisten van Complete Body wordt sporten leuk, effectief en krijg je meer energie!
COMPLETE BODY'S GRATIS OVERSTAPSERVICE

Overstapservice!

Zit je bij een andere sportschool aan een contract vast, maar wil je bij Complete Body sporten? Geen probleem, wij helpen je! Met onze overstap service kun jij gemakkelijk meteen lid worden.

  • 1: jij zegt zelf jouw abonnement op bij jouw huidige sportschool
  • 2: schrijf je in bij Complete Body voor een jaarabonnement
  • 3: begin met sporten bij Complete Body
Geen dubbele lasten, wel sporten! Nadat jij jouw huidige abonnement hebt opgezegd kun je al sporten bij Complete Body. Jij gaat bij ons pas betalen voor je abonnement als je geen betalingsverplichtingen meer hebt bij jouw oude sportschool (maximaal 6 maanden). Wil je meer informatie over onze Overstapservice? Wij helpen je graag verder..