fbpx

Yoga

Yoga

Yoga is er voor iedereen! Jong of oud, maakt niet uit. De yoga die ik geef kan ten alle tijden aangepast worden aan jouw kunnen. 

Je neemt houdingen aan die invloed kunnen hebben op je immuunsysteem en mentaal sterk maken. Jij bepaald zelf hoe lang je in een houding staat. Je bent er voor jezelf. Lenig hoef je niet te zijn. Het gaat erom dat je plezier beleeft in het beoefenen van de diverse houdingen. Doordat alle aandacht nodig is voor de houdingen komt je brein tot rust, m.a.w. je schakeld het denken even uit. Je gaat leren nog meer te voelen.

Tevens wordt aandacht besteed aan het ademhalen. Ademhalen is een belangrijk onderdeel tussen lichaam en geest. Door hier aandacht aan te besteden is er nog minder aandacht voor het denken.

Tuurlijk zal je frustraties tegen komen, maar deze kom je ook in het dagelijkse leven tegen. Door deze te zien en te laten voor wat ze zijn, leer je los te laten. 

Verder is het buiten. Het voordeel is dat je contact maakt met de natuur en er helemaal in op kan gaan. Na afloop is er de mogelijkheid om te genieten van een kopje thee of koffie en beetje na te kletsen. Altijd leuk.

Maak kennis met Complete Body

Wat moet je meenemen?

Flesje water

Sportschoenen

Handdoek

Sportkleding

Lessen Tijdschema

Dag Tijd
Maandag 9:30am - 10:30am
Dinsdag 7:30pm - 8:30pm
Woensdag 9:30pm - 10:30am
Zaterdag 9:15am - 10:00am

Groepsles Informatie

  • Groepsles duratie:60mins

  • Groepsles Intensiteit:relax

  • Groepsles:Yoga