fbpx

X-Fittt GLI

X-FITTT GLI

Het meest succesvolle leefstijl programma
van Nederland.

 • shape
 • shape
 • Wat biedt X-Fittt GLI jou?

  • Vergoeding van 24 maanden leefstijlcoaching vanuit
   de basisverzekering, zonder eigen risico.
  • Een bewezen succesvol programma, wetenschappelijk
   onderbouwd.
  • Mogelijkheid om het X-Fittt GLI-programma te volgen
   op locaties door heel Nederland.
  • Een combinatie van afvallen, bewegen en
   gedragsverandering voor duurzaam resultaat.
  • Je staat er niet alleen voor! Je doet het samen met je
   leefstijlcoach en sport schoolbegeleider.
X-Fittt Gli bij COMPLETE BODY

Wat is x-fittt?..

Met X-Fittt GLI streven we ernaar om jou een fittere en gezondere leefstijl te geven. Onze unieke aanpak van leefstijlcoaching in combinatie met professionele sportbegeleiding helpt je bij het bereiken van een duurzaam, gezond en fit lichaam. Bovendien wordt de 24 maanden leefstijlcoaching vergoed vanuit het basispakket van je zorgverzekering.

Wij zorgen voor een probleemloze declaratie, zodat jij zonder gedoe kunt deelnemen aan ons programma. Daarnaast helpt onze persoonlijke aanpak je niet alleen bij het afvallen en bewegen, maar ook bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Doe mee met X-Fittt GLI, dé gecombineerde leefstijlinterventie, en zet de eerste stap naar een gezonder en fitter leven!

Hoe werkt X-Fittt GLI

Ons programma is gebaseerd op drie pijlers: gezonde voeding, meer beweging en het aanpakken van factoren die invloed hebben op jouw leefstijl, zoals slaaptekort, stress, alcohol en roken. Gedurende twee jaar doorloop je een op maat gemaakt programma, waarin het eerste jaar gericht is op het ontwikkelen van gezonde gewoonten en het tweede jaar zich richt op het behouden van je behaalde resultaten.

Als deelnemer aan X-Fittt GLI profiteer je van diverse voordelen. Je hebt persoonlijke consulten bij een leefstijlcoach, waarbij je ook telefonisch, via mail of WhatsApp contact kunt hebben. Daarnaast neem je deel aan groepsworkshops waarin onderwerpen zoals voeding, beweging, verslaving en gedragsverandering aan bod komen. Om je voedingspatroon te ondersteunen, ontvang je een handige voedingslijst met bijbehorende app. Bovendien heb je de mogelijkheid om te sporten onder begeleiding.
Begeleiden naar de transformatie

De 3 pijlers van GLI

Gewichtsreductie, oftewel afvallen, is de voornaamste doelstelling. Daarnaast richt de GLI zich op blijvende gedragsverandering voor een gezonde leefstijl (voeding, bewegen en slaap), het effect op co- morbiditeit en risicofactoren en op de kwaliteit van leven. Een belangrijk onderdeel van de GLI X-Fittt is meer bewegen en hier komen wij van Complete Body in beeld. Samen met de leefstijlcoach zullen wij je begeleiden om zo de transformatie te maken naar een gezondere leefstijl met een bijbehorend gezond lichaamsgewicht. Een GLI duurt 2 jaar. Het eerste jaar staat in het teken van begeleiding. Het tweede jaar is vooral gericht op terugvalpreventie.

De GLI is gebouwd op drie pijlers;

▪ Verminderen van energie-inname via gezonde natuurlijke voeding
▪ Verhogen van lichamelijke activiteiten
▪ Eventuele toepassing van psychologische interventies ter ondersteunen van de gedragsverandering


Vanaf 1 januari 2019 is de gecombineerde leefstijlinterventie vergoed vanuit de basisverzekering.
Neem contact met ons op

Unieke Locaties

Met de persoonlijke begeleiding van Complete Body behaal jij efficiënt jouw doelen. Wij kunnen je garanderen dat je jouw doelen gaat behalen. Met jouw commitment en de specialisten van Complete Body wordt sporten leuk, effectief en krijg je meer energie!
COMPLETE BODY'S GRATIS OVERSTAPSERVICE

Overstapservice

Zit je bij een andere sportschool aan een contract vast, maar wil je bij Complete Body sporten? Geen probleem, wij helpen je! Met onze overstap service kun jij gemakkelijk meteen lid worden..

Easy as one-two-three 


 • 1: jij zegt zelf jouw abonnement op bij jouw huidige sportschool
 • 2: schrijf je in bij Complete Body voor een jaarabonnement
 • 3: begin met sporten bij Complete Body
Geen dubbele lasten, wel sporten! Nadat jij jouw huidige abonnement hebt opgezegd kun je al sporten bij Complete Body. Jij gaat bij ons pas betalen voor je abonnement als je geen betalingsverplichtingen meer hebt bij jouw oude sportschool (maximaal 6 maanden). 

Wil je meer informatie over onze Overstapservice? Wij helpen je graag verder..