X-Fittt

X-FITTT

WIJ HELPEN JOU GEWICHT TE verliezen

  • shape
  • shape
X-Fittt bij COMPLETE BODY

Wat is x-fittt?..

X-Fittt is dé Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen. X-Fittt is een unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele betaalbare begeleiding.
  • Verantwoord afvallen
  • Versterk jouw lichaam
  • Wordt sterk van geest
Neem contact met ons op
Begeleiden naar de transformatie

De 3 pijlers van GLI

Gewichtsreductie, oftewel afvallen, is de voornaamste doelstelling. Daarnaast richt de GLI zich op blijvende gedragsverandering voor een gezonde leefstijl (voeding, bewegen en slaap), het effect op co- morbiditeit en risicofactoren en op de kwaliteit van leven. Een belangrijk onderdeel van de GLI X-Fittt is meer bewegen en hier komen wij van Complete Body in beeld. Samen met de leefstijlcoach zullen wij je begeleiden om zo de transformatie te maken naar een gezondere leefstijl met een bijbehorend gezond lichaamsgewicht. Een GLI duurt 2 jaar. Het eerste jaar staat in het teken van begeleiding. Het tweede jaar is vooral gericht op terugvalpreventie.

De GLI is gebouwd op drie pijlers;

▪ Verminderen van energie-inname via gezonde natuurlijke voeding
▪ Verhogen van lichamelijke activiteiten
▪ Eventuele toepassing van psychologische interventies ter ondersteunen van de gedragsverandering


Vanaf 1 januari 2019 wordt de gecombineerde leefstijlinterventie vergoed vanuit de basisverzekering.

Unieke Locaties

Met de persoonlijke begeleiding van Complete Body behaal jij efficiënt jouw doelen. Wij kunnen je garanderen dat je jouw doelen gaat behalen. Met jouw commitment en de specialisten van Complete Body wordt sporten leuk, effectief en krijg je meer energie!
COMPLETE BODY'S GRATIS OVERSTAPSERVICE

Overstapservice

Zit je bij een andere sportschool aan een contract vast, maar wil je bij Complete Body sporten? Geen probleem, wij helpen je! Met onze overstap service kun jij gemakkelijk meteen lid worden..

Easy as one-two-three 


  • 1: jij zegt zelf jouw abonnement op bij jouw huidige sportschool
  • 2: schrijf je in bij Complete Body voor een jaarabonnement
  • 3: begin met sporten bij Complete Body
Geen dubbele lasten, wel sporten! Nadat jij jouw huidige abonnement hebt opgezegd kun je al sporten bij Complete Body. Jij gaat bij ons pas betalen voor je abonnement als je geen betalingsverplichtingen meer hebt bij jouw oude sportschool (maximaal 6 maanden). 

Wil je meer informatie over onze Overstapservice? Wij helpen je graag verder..